foto

Jesper Riefensthal

  • nar. 1.4.1979 (41 let)
    Glamsbjerg, Fyn, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Et Knæk
2015 Lukasův svět
2014 Trojúhelníky štěstí
2013 Žena v kleci
2012 Tento život
2011 Dirch
2007 Doma je doma

TV seriály

2019 Fred til lands (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Rita (TV seriál)
Barndommens gade (S04E06)
2016 Špinavý byznys (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
2015 Badehotellet (TV seriál)
Sønnen fra Amerika (S02E03)
2014 Badehotellet (TV seriál)
Herrebesøg (S01E02)
2013 Dicte (TV seriál)
Vold og magt - del 1 (S01E09)
Liv og legeme - del 1 (S01E07)
Skjulte fejl og mangler - del 2 (S01E06)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky