foto

Jesper Riefensthal

  • nar. 1.4.1979 (38 let)
    Glamsbjerg, Fyn, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Lukasův svět
2014 Trojúhelníky štěstí
2013 Žena v kleci
2012 Tento život
2011 Dirch
2007 Doma je doma

TV seriály

2016 Bedrag (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
2013 Badehotellet (TV seriál)
Dicte (TV seriál)
Vold og magt - del 1 (S01E09)
Liv og legeme - del 1 (S01E07)
Skjulte fejl og mangler - del 1 (S01E05)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace