foto

Rikke Simonsen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Utøya, 22. července
2017 Darkland
2015 Co se z nás stalo
Léto '92
2014 Antboy: Pomsta rudé fúrie
Rychlochůze
2012 Lærkevej - til døden os skiller
2010 Milí lidé
2009 Krotitelé příšer
Musen
No Right Turn
2008 Anja & Viktor - I medgang og modgang
Dig og mig
Plamen a Citron
2007 Boy Meets Girl
2006 Drsný holky
Partus

TV seriály

2020 Julefeber (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
Rovnodennost (TV seriál)
V žilách proudí krev (E06)
Slyším hlasy (E05)
Všechno na svém místě (E04)
další epizody (6)
2019 Fred til lands (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 Norskov (TV seriál)
2013 Dicte (TV seriál)
Skjulte fejl og mangler - del 2 (S01E06)
Skjulte fejl og mangler - del 1 (S01E05)
Selvrisiko - del 2 (S01E04)
další epizody (6)
2011 Ludvík a Santa Klaus (TV seriál)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Dejlig er jorden (S01E10)
Det 5. bud (S01E09)
Fri som fuglen (S01E08)
další epizody (5)

Maskérská filmografie

Filmy

2006 Drsný holky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky