foto

Celesta DeAstis

  • nar. 15.3.1994 (23 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Break-Up Nightmare
2015 Odtahovka

TV seriály

2015 Grandfathered (TV seriál)
2011 Farma Rak (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace