Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (459)

F.man 

všechny recenze uživatele

Strašně super. Kočandy si to v tomhle seriálu, který se nebere ani za mák vážně, prostě dávají. Totální hovado Max a slečinka Caroline jsem dvojice k pohledání. K tomu pečou koláčky a na zahradě mají koně. Šéfa jim dělá metrový asiat a jedna z nich chodí s týpkem, který bydlí v popelnici. No neber to. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

1. série: Začalo to slibně, vlastně více než slibně... Dvě sympatické hrdinky, z nichž jedna je ženskou verzí Bernarda Blacka a druhá sympatičtější verzí Paris Hilton. Svěží a neotřelý humor, velké množství nejrůznějších narážek, božský kůň Kaštan, rázný pokladní Earl a (dvoj)smyslný kuchař Oleg. K tomu nějaký ten cíl do budoucna, tedy vydělat peníze a rozjet soukromé pekařství... Vážně paráda. Jenže pak přišel díl patnáctý a s ním Sophie, postava, za kterou bych někoho zavraždil. A ze všeho nejhorší je, že se jí seriál asi jen tak nezbaví a ta matrona bude stále "důležitější". Původně zamýšlenou čtvrtou hvězdičku strhávám za ni a za závěr série, který na to, že se roztáhl na dva díly, nebyl vůbec ničím zvláštní.___2. série. Čtvrtou hvězdičku nepřidávám, zlo jménem Sophie totiž ještě zintenzivnělo a je mnohem nesnesitelnější než v první řadě. Škoda, škoda, protože jinak jde opravdu o poměrně svěží podívanou.___3. série. Třetí řada je bohužel ještě slabší než předchozí. Humor se veze na dosti očekávané, prostinké a laciné vlně, epizody vlastně nemají žádný spojující příběh, jakým bylo v první řadě vydělávání na otevření krámku, k tomu nesnesitelná Sophie a změna českého dabingu, který z obou hrdinek dělá zkrátka a dobře husy. První sérii bych dal čtyři hvězdičky, druhé tři a téhle dvě. Takže v průměru vycházejí tři. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

No sushi, no dentist? Who are you?-A poor person. Seriál si mne hned po prvních dílech získal. Nešlo ani tak o to, že by mi vyvolával obrovské salvy smíchu,ale sedlo mi prostředí, odlišnost dvou hlavních hrdinek a celkově příběh o jejich snu. Dvojsmysly byly příjemným zpestřením. Dá se říct, že se pro mě tento sitcom stal chvilkovým guilty pleasure, ale po druhé sezóně je většina příjemných pocitů pryč a myslím si, že kdyby se většina hodnotících podívala i na tuhle sérii, hodnocení prudce klesne.. (Edit: A taky, že kleslo!) Vtípky se opakují, nahlas jsem se za celou řadu zasmála tak dvakrát. Ze sympatické prořízlé huby Max je jenom pitomá pózérka s recyklovanými hláškami. A řekla bych, že když se u sitcomu jen sem tam pousmějete, tak je určitě něco špatně.. Po shlédnutí jednoho dílu jsem se podívala na epizodu Big Bang Theory a v tu chvíli se mi otevřely oči. To bylo zkrátka úplně jiné kafe, náš dům se doslova otřásal výbuchy smíchu, které jsme s přítelem dostávali..A tak nějak by to myslím mělo vypadat. 2BG zachraňuje paradoxně už jen ta bloncka Caroline, je sice otravná, ale sem tam, když zarapuje nebo udělá nějakou koninu, je to stokrát vtipnější než Maxiny rádoby cool hlášky. A raději více nerozebírám to neustálé připomínání, jak je někdo vtipný. To asi aby to došlo i divákovi.. Mimochodem původně vtipná "Polka" se zde už jen natřásá a někdo jí říká, jak jí to sluší-to už skutečně leze na nervy. Myslím, že tento seriál se pomalu ale jistě řítí do pekel a jen doufám, že to tvůrcům dojde.. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

1. série # Po několika dílech nejsem přesvědčen o takových kvalitách, jakým se dvěma sockám má dostat a jakým jsou prezentovány. Občas je to sranda, občas to baví, ale po většinu času jsem tak nějak koukal, co se děje a na to, že to je sitcom, bylo vtipu poměrně málo. Motivace pro sledování tam je, postavy jsou zajímavé, ale mě to už moc nebavilo. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Max a Caroline jsou zcela rozdílné: jedna je chudá, druhá.. ehm už taky chudá, jedna prsatá a druhá se řídí svým srdcem (4. epizoda 2. série a soutěž o Krále dortíků aneb Dudy a dylina). Jako dvojka fungují ale naprosto dokonale: jedna vtip načne, druhá jej dokončí. A táhnou za jeden provaz. Takže jo, 2 Broke girls je seriál o dvou kámoškách, co jsou každá úplně jiná, ale vlastně obě jsou stejně praštěné, a proto mě tolik baví. Míň mě baví Sophie-Stiflerova matka, která je afektovaná až do nebe. Brr. Ať žije Max, Caroline (Earl, Han a Oleg) a jejich dortíky! ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (92)

  • Na konci každé epizody se zobrazuje částka, která znázorňuje, kolik peněz mají dívky našetřeno. (juta)
  • V českém dabingu propůjčila stejná osoba svůj hlas židovské lékarnici ze 17. epizody 1. série, blogerce píšící o jídle z 19. epizody 1. série a otravné ženě Marrii ve 22. epizodě 1. série. (ČSFD)

Reklama

Reklama