Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (459)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Už je to dlhšia doba, kedy by ma dáky novší komediálny seriál tak skvele pobavil ako práve 2 Broke girls. Oleg bol jednoducho fantastická sexuchtivá oplzlá ukrajinská postava a pri každej jeho hláške som chytala záchvaty smiechu. Samozrejme dve hlavné postavy Max a Caroline boli neskutočne úžasné, pretože ich predstaviteľky hrali tak presvedčivo, že som im všetko verila, že presne takéto sú i v skutočnom živote. Nič iné mi celé dni po rozume nechodí ako slovné spojenie Cupcake business.... Po príchode Jennifer Coolidge celý seriál ešte viacej ožil a s ňou prišla ďalšia vlna zábavy.... Proste super! Uvidíme ako dopadne druhá séria. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Fantastická dvojice válí. Dlouhodobě chudá Max a nováček v chudobě Caroline se hledaly až se našly. Neuvěřitelně sympatické duo které perlí každou větou. Spousta dvojsmyslů vynikne při sledování v původním ang. znění. Seriál si mě získal hned u pilota. Velkým plusem jsou samozřejmě velmi sympatické vedlejší postavy. Výborný seriál 5 hvězdiček (a kdyby to šlo dal bych i víc). ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzábavnějších sitcomů. Originalita mu také nechybí a hlavní postavy tvoří tu nejlepší dvojku pro tématiku jakou zrovna 2 Broke Girls zaujímají. Člověk se prostě musí všemu smát. Takže herecké obsazení si nedovedu představit lepší. Akorát když se mě někdo zeptá, koho mám radši, nedokážu odpovědět. Popravdě je to docela dost těžké, protože na každé z nich se mi líbí něco, co ta druhá nemá a jak už jsem psala výše, proto tvoří tak super dvojku. Max jako typická sarkastická, nezodpovědná, věčně podrážděná kamarádka si k sobě nastěhuje Caroline, která je v chování a uvažování naprostej opak - no a asi si umíte představit, jak vtipná sestava to může být. Co se týká ostatních postav, ty se většinou také vymikají normálu, což právě dělá tento sitcom ještě vtipnějším. Za mě 90%, protože sitcomy jako tyhle já ráda. - "I mean, it's life. Lower your expectations." ()

MonaSax 

všechny recenze uživatele

Jestli jste shlédli a new girl pilot a chcete si spravit náladu, určitě doporučuji jít do tohohle. Protože holky nejen, že jsou hot, ale také pálí jednu super hlášku za druhou. Samozřejmě Kat Dennings vede tenhle útok smíchu. Shlédla jsem vše, co bylo ke zkouknutí během pár hodin a chci víc. Po shlédnutí dalších dílu, přidávám hvězdičku, to ani jinak, nejde, vždy se královsky pobavím i Caroline, začíná dobře střílet hlášky. Miluju Max a nezbývá než se těšit na další díl a pak na druhou sérii. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

1. série # Po několika dílech nejsem přesvědčen o takových kvalitách, jakým se dvěma sockám má dostat a jakým jsou prezentovány. Občas je to sranda, občas to baví, ale po většinu času jsem tak nějak koukal, co se děje a na to, že to je sitcom, bylo vtipu poměrně málo. Motivace pro sledování tam je, postavy jsou zajímavé, ale mě to už moc nebavilo. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (92)

  • Když leží Max (Kat Dennings) v posteli a Caroline (Beth Behrs) se ji snaží uspat, tak má přikrývku někde u pasu. V dalším střihu už je ale přikrytá až po krk. (Duoscop)
  • Když výjde ze dveří homo Jim (Drew Droege), tak je nechá přivřené. V následujícím záběru jsou ale otevřené. (Duoscop)

Reklama

Reklama