foto

Danila Voropajev

  • nar. 10.10.1990 (29 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Špion №1
2016 Molot
2014 Obnimi meňa (TV film)
2002 Vovočka

TV seriály

2019 Podsudimyj (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Šag k sčasťju (TV seriál)
2018 Dom s čjornymi kotami (TV seriál)
2017 Arena dlja ubijstva (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Sutki (S02E07)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Perčatka Avrory (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Volk iz odinočki (S03E02)
2015 Granica vremeni (TV seriál)
Kateřina Veliká (TV seriál)
Oskolki sčasťa (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
2014 Ljubov govorit (TV seriál)
Seďmaja runa (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Grenlandija (E19)
Ženščina v bědě (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Rasčetnyj čas (S02E14)
2013 Kulinar 2 (TV seriál)
Princip Chabarova (TV seriál)
Zadanija osoboj važnosti: Operacija "Tajfun" (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Avarija (S13E06)
2002 Agentstvo (TV seriál)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Vovočka (TV seriál)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky