foto

Alexej Sevasťanov

  • nar. 4.3.1972 (45 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Batalon
1998 Svéráz národního rybolovu
1997 Bratr

TV seriály

2016 Stěna (TV seriál)
2015 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Krajnij čas (S02E04)
2014 Moj ljubimyj papa (TV seriál)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Ubojnaja sila 2 (TV seriál)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace