foto

Takeši Maeda

  • nar. 10.1.1975 (44 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Eiga DokiDoki! Precure: Mana kekkon!!? Mirai ni cunagu kibó no dress
Zahrada slov
2012 Hanajaka nari, waga ičizoku: Kinetograph
2011 Hoši o ou kodomo
2010 Planzet
2009 The Asylum Session
Čókó sennin Haruka
2008 Detroit Metal City
2007 Hókago 2: Hadžirau hana wa murete amaku
Piano no mori
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Semifinal

TV seriály

2018 Dies Irae (TV seriál)
Nobunaga no šinobi: Anegawa Išijama hen (TV seriál)
To Be Heroine (TV seriál)
2017 Dies irae (TV seriál)
Fúka (TV seriál)
Nobunaga no šinobi: Ise Kanegasaki hen (TV seriál)
2016 Kamen Rider: Ex-Aid (TV seriál)
To Be Hero (TV seriál)
2015 DD hokuto no ken 2: Ičigo adži+ (TV seriál)
2014 Mahó sensó (TV seriál)
Toaru hikúši e no koiuta (TV seriál)
2013 Dokidoki! Precure (TV seriál)
2012 Kami-sama hadžimemašita (TV seriál)
2011 Deadman Wonderland (TV seriál)
2010 Gakuen mokuširoku: High School of the Dead (TV seriál)
Masuda Kósuke gekidžó gag manga bijori + (TV seriál)
Seikimacu Occult gakuin (TV seriál)
2009 Jume o kanaeru zó (TV seriál)
2008 Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
Jume o kanaeru zó (TV seriál)
Kurozuka (TV seriál)
Masuda Kósuke gekidžó: Gag manga bijori 3 (TV seriál)
2007 Ani*Kuri15 (TV seriál)
2006 Bokura ga ita (TV seriál)
Dívka z Pekla 2 (TV seriál)
Džinzó končú Kabutoborg VxV (TV seriál)
Gin'yū mokushiroku Meine Liebe Wieder (TV seriál)
Kateikjó Hitman Reborn! (TV seriál)
Masuda Kósuke gekidžó: Gag manga bijori 2 (TV seriál)
2005 Capeta (TV seriál)
Eyeshield 21 (TV seriál)
Ginga densetsu Weed (TV seriál)
Masuda Kósuke gekidžó: Gag manga bijori (TV seriál)
Mušiši (TV seriál)
Sugar Sugar Rune (TV seriál)
Suzuka (TV seriál)
2004 Džúbé-čan 2: Siberia Jagjú no gjakušú (TV seriál)
Jú gi ó: Duel monsters GX (TV seriál)
Legendz: Jomigaeru rjú'ó densecu (TV seriál)
School Rumble (TV seriál)
2003 Gunslinger Girl (TV seriál)
2002 Bomberman Jetters (TV seriál)
Whistle! (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children – Light & Dark (TV seriál)
2001 Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2000 Yu-Gi-Oh! (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children (TV seriál)
1997 Photon (TV seriál)
1996 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace