foto

Victor Marcussen

  • nar. 20.6.1957 (60 let)
    Aarhus, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tarok
Žena v kleci
2006 Umění plakat
1992 Kærlighedens smerte
1979 Charly & Steffen

TV seriály

2014 Dicte (TV seriál)
Lidenskab og Lænker - del 2 (S02E04)
Lidenskab og Lænker - del 1 (S02E03)
2009 Lærkevej (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2000 Skjulte spor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace