foto

Michał Dudziński

  • nar. 28.2.1986 (31 let)
    Tomaszów Lubelski, Lublinské vojvodství, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pitbull. Niebezpieczne kobiety
2014 Město 44
2010 Nie opuszczaj mnie
2009 Afonia i pszczoly

TV seriály

2012 Prawo Agaty (TV seriál)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace