foto

Michał Dudziński

  • nar. 28.2.1986 (32 let)
    Tomaszów Lubelski, Lublinské vojvodství, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pitbull. Niebezpieczne kobiety
2014 Město 44
2010 Nie opuszczaj mnie
2009 Afonia i pszczoły

TV seriály

2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace