foto

Andrej Charybin

  • nar. 26.5.1960 (59 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Koněc filma
2018 So dna veršiny
2017 Gerasim
Koroleva pri ispolněnii (TV film)
Sezon posadok (TV film)
2016 Vojennyj fitnes (TV film)
2014 Dubrovskij
Vypusknoj
2008 Bez viny vinovatyje
1992 Kak živjotě, karasi?
1991 Atentát na cara
1989 Ljubov s privilegijami (TV film)
1978 Poslednij šans
1976 Zlatonosná řeka (TV film)
1975 Potrjasajuščij Běrendějev
1974 Projisšestvije (TV film)
1972 Vot moja děrevňa (TV film)
1970 Záhada železných dveří
1969 Trenér

TV seriály

2019 Moja ljubimaja mišeň (TV seriál)
2018 Anatomija ubijstva (TV seriál)
Kop (TV seriál)
Ot něnavisti do ljubvi (TV seriál)
Tretij dolžen ujti (TV seriál)
Ubijstva po pjatnicam (TV seriál)
V čužom kraju (TV seriál)
Ňaňka (TV seriál)
2017 Bezopasnosť (TV seriál)
Dinozavr (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Sufljor (TV seriál)
Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Vračebnaja tajna (E18)
Pasjans Kolombiny (E17)
Vižu - znaju (TV seriál)
Vsjo po zakonu (TV seriál)
2015 Drugaja žizň Margarity (TV seriál)
Meždu dvuch ogněj (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Opasnoje zablužděnije (TV seriál)
Petlja Nesterova (TV seriál)
Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Vesenněje obostrenije (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Vtoroj brak (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
další epizody (10)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Krasivaja žizň (TV seriál)
Mama v zakoně (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Poiski ulik (TV seriál)
Polosa otčužděnija (TV seriál)
Taťjanina noč (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Fabrika kompromata (S04E05)
2013 Dva otca i dva syna (TV seriál)
Dělo česti (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Nasledniki (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Rok-n-roll pod Kremljom (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 9 (S02E09)
Episode 14 (S01E14)
Stanica (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Princessa i drakon (E12)
Matěrinskaja ljubov (E04)
Kodex česti (TV seriál)
Zaščita svidětělja (S06E03)
2012 Bigl (TV seriál)
Raskolnikov (E09)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Mesť (E05)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Čempionki (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Sotrudnik (S02E08)
Tačka (S02E07)
Familnyje dragocennosti (S02E06)
další epizody (8)
Ment v zakoně (TV seriál)
Posledňaja schvatka (S05E06)
2011 Igra (TV seriál)
Spjaščaja jačejka (S01E05)
La legion etrangere (S01E04)
Karamel (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Krasota trebujet... (S01E10)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Zmeinyj rejs (S03E13)
Svetofor (TV seriál)
Žena generala (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Dom (S02E07)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Sumasšedšije děňki (S03E51)
Eskulap (S03E50)
Zanuda (S03E49)
2009 Vsegda govori "vsegda" 5 (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Sedina v borodu (S06E01)
2008 Univer (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Žertva Sukkuba (S02E13)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Borodinskaja bitva (E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky