foto

Vadim Callati

  • nar. 17.6.1976 (43 let)
    Digora, Severnaya Osetiya, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Muzyka mojej duši (TV film)
Ponajechali
2017 Gerasim
2016 Mafija
2015 Čto tvorjat mužčiny 2
2014 Smešannyje čuvstva
2012 Moj pareň - Angel
Udivi meňa (TV film)
2010 Moskva, ja ljublju těbja!
2009 Olimpius Inferno
2008 Šultes
2006 Fartovyj
Proryv
2003 Antikiller 2: Antiterror
Marš-brosok
2001 Lvinaja dolja

TV seriály

2019 Pustyňa (TV seriál)
Smotritěl majaka (TV seriál)
2017 Po tu storonu smerti (TV seriál)
Rajskij ugolok (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
2012 Poka cvěťot paporotnik (TV seriál)
2011 Braťja (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
2008 Soldaty. Děmbělskij albom (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Kleveta (S01E03)
2006 Stalin.Live (TV seriál)
2005 Syščiki (TV seriál)
Ljubov zla (S04E02)
2004 Karusel (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
2003 Bajazet (TV seriál)
Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Kto streljajet poslednim (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky