foto

Stephania Potalivo

  • nar. 26.9.1986 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jagtsæson
Mugge & vejfesten
2017 The Portal
2016 Klassefesten 3: Dåben
2013 Reception
YOLO
2012 Supernatural Tales
2000 Mirakel
1998 Albert
Forbudt for børn
1997 Lykkefanten
Ogginoggen
1996 Buldermanden
1995 Farligt venskab

TV seriály

2020 Centrum (TV seriál)
Hånd i Hånd (TV seriál)
Store beslutninger (S02E08)
Nyt håb (S02E07)
Familieturen (S02E06)
další epizody (8)
2018 Hånd i Hånd (TV seriál)
Drømmehuset (S01E08)
Utroskab (S01E07)
Brylluppet (S01E03)
další epizody (5)
Løbeklubben (TV seriál)
2017 Mercur (TV seriál)
Over til fjenden (S01E10)
Stå aldrig til søs (S01E09)
Lex Mercur (S01E08)
další epizody (10)
2014 Dicte (TV seriál)
Nærvær og Fravær - del 2 (S02E06)
Nærvær og Fravær - del 1 (S02E05)

Dokumentární

2001 Wonderkids (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky