foto

Alina Gumeňuk

  • nar. 12.11.1989 (29 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Matilda
2014 Razrešitě těbja pocelovať... otěc něvěsty

TV seriály

2017 Svidětěli (TV seriál)
Posledňaja večerinka (S01E42)
2016 Vikno žytťa (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Uchažjor bolšoj mamočki (S03E08)
2014 Cholodnyj rasčet (TV seriál)
Grigorij R. (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Lesnaja tropa (S02E17)
2012 Chvost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace