foto

Kenneth Carmohn

  • nar. 24.1.1965 (52 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Střelec
Žena v kleci
2010 Klaun
2008 A Viking Saga
2004 Den gode strømer
Královská hra
2003 Baby
2001 Woyzecks sidste symfoni
1998 Nattens engel
1995 Farligt venskab

TV seriály

2016 Bedrag (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
2014 Dicte (TV seriál)
Mål og Midler - del 2 (S02E08)
Mål og Midler - del 1 (S02E07)
2011 Most (TV seriál)
Episode #1.1 (S01E01)
2009 Kristian (TV seriál)
2003 Jesus & Josefine (TV seriál)
2002 Plan B (TV seriál)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace