foto

Martin Hylander Brucker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Čarodějka
2016 Život pod psa
2014 Zabijáci
2009 Himlen falder
1997 Hemmeligheder

TV seriály

2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Geordnete Verhältnisse (S21E20)
2016 Bedrag (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2014 Dicte (TV seriál)
Mål og Midler - del 2 (S02E08)
2011 RedaKai (TV seriál)
2008 Livvagterne (TV seriál)
Maj & Charlie (TV seriál)

Dokumentární

2019 The Dead Soldier

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky