foto

Alexandr Muravickij

  • nar. 30.11.1985 (34 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Za kulisami
2016 Bravist

TV seriály

2016 Kuba (TV seriál)
2014 Krjostnyj (TV seriál)
Ženščina v bědě (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Prazdničnyj fejerverk (S02E26)
2013 Šaman (TV seriál)
Avtograf smerti (S02E13)
2012 Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Oborotěň (S12E32)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lovuška (S07E26)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky