foto

Nina Naboka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 DZIDZIO Peršyj Raz
2017 Divocí holubi
2014 Větrenaja ženščina
2012 Zvičajna sprava
2009 Svaty 2 (TV film)
2008 Papa naprokat
1981 Jabloko na ladoni

TV seriály

2017 Kapitanša (TV seriál)
Likar Kovalčuk (TV seriál)
Mama dlja Snihuroňky (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Chazjajka (TV seriál)
Selo na miljon (TV seriál)
The Past Is Yet to Come (TV seriál)
Tri dorogi (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Zabytaja ženščina (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Manekenščica (TV seriál)
Tak daleko, tak blizko (TV seriál)
2013 Daša (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Krvavá pomsta (S01E05)
2012 Anna German (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
2010 Trava pod sněgom (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
Čudo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace