foto

Alexandr Kott

  • nar. 22.2.1973 (48 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Koněc filma
2018 Děň do
Jolki Poslednije
Spitak
2016 Jolki 5
2015 Insajt
2014 Ispytanije
Jolki 1914
2013 Jolki 3
2011 Jolki 2
2010 Brestská pevnost
Moj ljubimyj razdolbaj
Podsadnoj
2009 Probka
2006 Geroj našego vremeni
2004 Konvoj PQ 17
2003 Velikan
2002 Jechali dva šofjora

TV seriály

2017 Lačuga dolžnika (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2012 Obratnaja storona Luny (TV seriál)
2002 Cirk (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Děň do
2015 Insajt
2014 Ispytanije

TV seriály

2015 Farca (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Koněc filma
2018 Děň do
2017 Jazyčniki

Herecká filmografie

TV seriály

2013 Šerlok Cholms (TV seriál)
Posledněje dělo Cholmsa (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky