foto

Marina Zajceva

  • nar. 1973

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Bessledno
2010 Něadekvatnyje ljudi
2008 Ment v zakoně 1: Silovoj variant (TV film)
2004 Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)
1995 Burial of the Rats (TV film)

TV seriály

2017 Perekaty suďby (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Mordoboj (S04E02)
2015 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2014 Ugolovnoje dělo (TV seriál)
2013 Pepel (TV seriál)
2012 Anna German (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Bežať (TV seriál)
Fizika ili chimija (TV seriál)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
Univer. Novaja obščaga (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2010 Anželika (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Vy zakazyvali ubijstvo (TV seriál)
2009 Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Nastojaščaja rabota (S01E16)
Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2007 Soldaty 11 (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
2006 Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
2005 Soldaty 4 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)
Soldaty (TV seriál)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
2001 Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)

Dokumentární

2011 Anna German. Echo ljubvi (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace