foto

Dmitrij Jačevskij

  • nar. 3.7.1962 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rozovoje ili kolokolčik
2017 Kalejdoskop suďby (TV film)
Linija ogňa
Možno mně těbja obňať? (TV film)
Vtoraja molodosť (TV film)
2016 Vojennyj fitnes (TV film)
2015 Doroga bez konca
2013 Čužije děti (TV film)
Šesť sotok sčasťja (TV film)
2011 Dům větru
2007 Sluha Jeho Veličenstva

TV seriály

2019 Sekta (TV seriál)
2018 Děkabristka (TV seriál)
Děsjať strel dlja odnoj (TV seriál)
Každomu svojo (TV seriál)
Vně igry (TV seriál)
2017 Bumerang (TV seriál)
Dinozavr (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
2016 Odin sunduk na dvoich (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Granica vremeni (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Vzgljad iz prošlogo (TV seriál)
2014 Otěc Matvej (TV seriál)
Vdovec (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Tělochranitěl (S03E07)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Princessa i drakon (E12)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Pobedivšije drakona (S02E24)
2011 Igra (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Žertva nauki (S05E27)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 2 (E10)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 1 (E09)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ně svojo dělo (S03E01)
2009 Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
2008 Jesli u Vas nětu ťoti (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
Vzroslyje igry (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Solomonovo rešenije (S01E10)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Volčje logovo (S01E08)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Kljukva (S04E04)
2006 Kadětstvo (TV seriál)
2005 Vyzov (TV seriál)
I rab, i car (S01E01)
2004 Tajnyj znak 3. Formula sčasťa (TV seriál)
2003 Tajnyj znak 2. Vozvraščenije chozjaina (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky