foto

Sergej Genkin

  • nar. 1960

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bobry (TV film)
Nol (TV film)
Puť na ostrov katoržnych
2017 Pobedivšij vremja (TV film)
Tureckoje sedlo
2013 Berega ljubvi (TV film)
Legenda 17
Tam, gdě jesť sčastě dlja meňa (TV film)
2010 Velkokníže Jaroslav

TV seriály

2019 Cholodnyje berega (TV seriál)
Smerš (TV seriál)
Umirať prikaza ně bylo (E03)
Živaja mina (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
Učilka (TV seriál)
2017 Svidětělstvo o rožděnii (TV seriál)
2016 Gorod (TV seriál)
Treťja žizň Darji Kirillovny (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
2015 Dvojnaja splošnaja (TV seriál)
Išču mužčinu (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
Nika (TV seriál)
Pansionat "Skazka", ili Čuděsa vključeny (TV seriál)
Točki opory (TV seriál)
Ukradennaja svaďba (TV seriál)
Čelovek bez prošlogo (TV seriál)
2014 Kuraž (TV seriál)
Meteorit (TV seriál)
Moj ljubimyj papa (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Kniga (S07E02)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Skalolazka (TV seriál)
Vyžiť posle (TV seriál)
2012 Legavyj (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
2009 Kotovskij (TV seriál)
2003 Rodina žďot (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky