foto

Richard Fielder

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Rudá krev (TV film)
1996 Timepiece (TV film)
1991 Sins of the Mother (TV film)
1988 Červená řeka (TV film)
1986 George Washington II: The Forging of a Nation (TV film)
1982 High Powder (TV film)
To Climb a Mountain (TV film)
1978 Odvaha a vášeň (TV film)
1976 State Fair (TV film)
Ta nejhledanější v Mexiku (TV film)
1972 The Bull of the West (TV film)
1970 Adam's Woman
1969 This Savage Land (TV film)
1967 Legend of Jud Starr, The (TV film)
1964 Distant Trumpet, A

TV seriály

1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)
1982 Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Word, The (TV seriál)
1977 Fantastická cesta (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
Gibbsville (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
1975 Family Holvak, The (TV seriál)
1974 Zrozeni ke svobodě (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1967 Neúplatný (TV seriál)
1966 The Road West (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Channing (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1986 George Washington II: The Forging of a Nation (TV film)

TV seriály

1984 George Washington (TV seriál)
1982 Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace