foto

Robert Tafur

  • nar. 30.9.1915
    Litano, Kolumbie
  • zem. 6.6.2005 (89 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Zlořečení
1977 Viva Knievel!
1971 Red Sky at Morning
1965 Invisible Diplomats
Láska na třetí
1957 Omar Khayyam
1956 The Three Outlaws
1954 Border River
Green Fire
Král Richard a křižáci
Secret of the Incas, The
1952 Harem Girl
1951 Flame of Stamboul
1950 Crisis
1949 Mighty Joe Young
We Were Strangers
1948 The Gallant Blade
The Woman from Tangier
1947 Honeymoon
1946 Gilda
1945 Who's Guilty?
1944 Farář u svatého Dominika
Once Upon a Time
The Conspirators
1943 Komu zvoní hrana

TV seriály

1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1966 T.H.E. Cat (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 The Twilight Zone (TV seriál)
To Serve Man (S03E24)
1961 Hazel (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Border Patrol (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Soldiers of Fortune (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Passport to Danger (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1950 Treasury Men in Action (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace