foto

Pjotr Vins

  • nar. 20.9.1972 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vsjo o mužčinach
2013 Novogodněje děžurstvo (TV film)
2012 Ocelový motýlek
Solověj-Razbojnik
2011 Samyj lučšij film 3-DE
2006 Zdravstvujtě, my vaša kryša
2003 Děň chomjačka

TV seriály

2017 Fors-mažor (TV seriál)
Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
Večnyj otpusk (TV seriál)
2015 Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)
Čelovek bez prošlogo (TV seriál)
2014 Semejnyj bizněs (TV seriál)
Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
2013 Klassnaja škola (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace