foto

Ally Brooke

  • nar. 7.7.1993 (27 let)
    San Antonio, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Totes on a Scandal (S02E03)
2014 Předstírání (TV seriál)
The Ecstasy and the Agony (S02E06)
2012 Barbie: Life in the Dreamhouse (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Fifth Harmony - Don't Say You Love Me (hudební videoklip)
2017 Fifth Harmony - Angel (hudební videoklip)
Fifth Harmony - Deliver (hudební videoklip)
Fifth Harmony feat. Gucci Mane - Down (hudební videoklip)
Pitbull feat. Fifth Harmony - Por Favor (hudební videoklip)
2016 Fifth Harmony - All in My Head (Flex) (hudební videoklip)
Fifth Harmony - That's My Girl (hudební videoklip)
Fifth Harmony - Write On Me (hudební videoklip)
Fifth Harmony feat. Ty Dolla $ign - Work from Home (hudební videoklip)
2015 Fifth Harmony - I'm in Love with a Monster (hudební videoklip)
Fifth Harmony feat. Kid Ink - Worth It (hudební videoklip)
2014 Fifth Harmony - All I Want for Christmas Is You (hudební videoklip)
Fifth Harmony - Boss (hudební videoklip)
Fifth Harmony - Sledgehammer (hudební videoklip)
2013 Fifth Harmony - Me & My Girls (hudební videoklip)
Fifth Harmony - Miss Movin' On (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 The Kelly Clarkson Show (TV pořad)
2016 WrestleMania XXXII (TV pořad)
2015 2015 American Music Awards (TV pořad)
Bitva playbacků (TV pořad)
2011 Americký X Factor (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 The X Factor (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2016 Fifth Harmony - All in My Head (Flex) (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky