foto

Ally Brooke

  • nar. 7.7.1993 (26 let)
    San Antonio, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Totes on a Scandal (S02E03)
2014 Předstírání (TV seriál)
The Ecstasy and the Agony (S02E06)
2012 Barbie: Life in the Dreamhouse (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Fifth Harmony - Don't Say You Love Me (hudební videoklip)
2017 Fifth Harmony - Angel (hudební videoklip)
Fifth Harmony - Deliver (hudební videoklip)
Fifth Harmony feat. Gucci Mane - Down (hudební videoklip)
Pitbull feat. Fifth Harmony - Por Favor (hudební videoklip)
2016 Fifth Harmony - All in My Head (Flex) (hudební videoklip)
Fifth Harmony - That's My Girl (hudební videoklip)
Fifth Harmony feat. Ty Dolla $ign - Work from Home (hudební videoklip)
2015 Fifth Harmony - I'm in Love with a Monster (hudební videoklip)
Fifth Harmony feat. Kid Ink - Worth It (hudební videoklip)
2014 Fifth Harmony - All I Want for Christmas Is You (hudební videoklip)
Fifth Harmony - Boss (hudební videoklip)
Fifth Harmony - Sledgehammer (hudební videoklip)
2013 Fifth Harmony - Miss Movin' On (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2016 WrestleMania XXXII (TV pořad)
2015 2015 American Music Awards (TV pořad)
Bitva playbacků (TV pořad)
2011 Americký X Factor (TV pořad)
2004 The X Factor (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2016 Fifth Harmony - All in My Head (Flex) (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky