Reklama

Reklama

Dancing with the Stars

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
USA, 2005, 60 min

Režie:

Alex Rudzinski

Účinkují:

Tyra Banks (moderátor), Tom Bergeron (moderátor), Erin Andrews (moderátor), Brooke Burke (moderátor), Carrie Ann Inaba, Tom Bergeron, Erin Andrews (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Dne 1. června roku 2005 začala americká televizní stanice ABC vysílat taneční soutěž, kterou uvádí Tom Bergon a Brooke Burke Charvet. Taneční páry jsou tvořeny ze slavných osobností a profesionálních tanečníků. Nakonec porota rozhodne, kdo bude vítězem a kdo se stane králem nebo královnou parketu. (reich)

Recenze (8)

kuře.gril 

všechny recenze uživatele

Tanec mám ráda a tahle show je oproti ostatním (například české) prostě americká- ve špatném, ale i v dobrém slova smyslu, což ve výsledku znamená pompéznější, nadupanější, emotivnějí, modernější, více variabilní, flexibilní, drsnější, afektovanější, více sexy, překvapivější ... no vlastně chci říct, že tuhle show prostě zbožňuji a ano, dost na ní ujíždím, ať si o tom myslí kdo chce co chce. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Jako je to pekna Show... Ale nekdy az trochu moc... Videli jste snad nekdy bratry Chmerkovskiy oblecene?! Navic spousta hvezdicek a reality stars pro me nedosahuji kyzene kvality soutezicich (ale nam v Cechah zu asi taky dochazi material + je treba si priznat, ze megahvezdy asi takovou exhibici nemaji zapotrebi)... Ale jinak pravidelne sjizdim na YouTube vykony Valentina Chmerkovskiy a vybranych hvezd... ()

Galerie (314)

Zajímavosti (8)

  • V roce 2010 Shannen Doherty uvedla, že její vystoupení v show bylo pro jejího tatínka. Ten poctivě chodil na její každé vystoupení. Bohužel zemřel začátkem listopadu 2010. (lucius789)

Reklama

Reklama