foto

Marie-Louise Coninck

  • nar. 8.12.1936 (80 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Good Favour
2015 Tři slova
2013 Miraklet
Střelec
Žena v kleci
2012 Téměř dokonalý
2011 Mrakodrap
2006 Po svatbě
2002 Begravelsen
1999 Det sublime
1996 Bella, min Bella
1983 Isfugle
1982 Tre engle og fem løver
1978 Vinterbørn
1977 Måske ku' vi
1973 Romantik på sengekanten
1972 Man sku' være noget ved musikken
1970 Værelset (TV film)
1967 Mig og min lillebror
1966 Nu stiger den
Utro
1965 Jensen længe leve
1964 Kampen om Næsbygård
Tine

TV seriály

2016 Dicte (TV seriál)
Når sindet bliver sygt - del 1 (S03E05)
2008 Album (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
Johanne i Troldeskoven (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
1998 Hjerteflimmer (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)
Charlot og Charlotte (TV seriál)
1977 En by i provinsen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace