foto

Alexej Prokopenko

  • nar. 1985

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ja dumal, ty buděš vsegda (TV film)
2012 Kameň

TV seriály

2016 Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Viddil 44 (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Brat za brata 3 (TV seriál)
2011 Jarosť (TV seriál)
2007 Děrži meňa krepče (TV seriál)
Gorodskoj romans (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace