foto

Kristian Ibler

  • nar. 6.8.1975 (45 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2022 Skyggen i mit øje
2018 Udenfor
2017 Kidnapning
2015 Rošťák Villads
2014 Kartellet
2013 Kampen
2011 Junk Love
Pokoj 304
2010 Bob bob Bølle Bob - Alletiders helt
2009 Julefrokosten
Špioni
2008 Blå mænd
Ofringen
Čtyři děti a jeden otec III - Zpátky doma
2007 Chacun son cinéma
Doma je doma
2005 Návrat
Velký den
2004 Familien Gregersen
2001 Kočka
1991 Chlapci od svatého Petra

TV seriály

2019 Špinavý byznys (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
2018 The Team (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2016 Dicte (TV seriál)
Afhængighedens pris - del 2 (S03E08)
Afhængighedens pris - del 1 (S03E07)
2014 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Badehotellet (TV seriál)
Slutningen på sæsonen (S01E06)
Eventyr i sommernatten (S01E05)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)
Lærkevej (TV seriál)
Sådan er livet (S01E05)
Den stærkeste hånd (S01E04)
Alle hemmeligheder har en nabo (S01E03)
další epizody (5)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
další epizody (6)
2006 Krøniken (TV seriál)
Del 18, 1967 (S03E03)
2005 Klovn (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-21/99, del2 (S01E03)
Assistancemelding A-21/99, del 1 (S01E02)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Rošťák Villads

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky