foto

Woo-sik Jeong

  • nar. 21.10.1984 (35 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Gutbai singgeul
2014 Jokgu wang

TV seriály

2016 Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Bitnageona michigeona (TV seriál)
Ddak neo gateun ddal (TV seriál)
Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
Siljongneuwaleu M (TV seriál)
2014 Gaegwachunsun (TV seriál)
Lomaenseuga pilyohae sijeun 3 (TV seriál)
Omangwa pyungyeon (TV seriál)
Yagyungkkoonilji (TV seriál)
2013 Kyeolhonui yeoshi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky