foto

Damian Hill

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Slam
2017 West of Sunshine
2016 Broke
Spin Out
The Death and Life of Otto Bloom
The Menkoff Method
2015 Pawno
2014 Fell
2013 Model Behaviour
The Broken Shore (TV film)
2003 Excursion

TV seriály

2016 Nowhere Boys (TV seriál)
The Truth Spell (S03E09)
Are We Home Yet? (S03E06)
The New Boy (S03E01)
2011 Kámošky až za hrob (TV seriál)
2010 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 18 (S03E18)
2007 City Homicide (TV seriál)
2003 McLeodovy dcery (TV seriál)
Pouta, která svazují (S03E23)
1985 Neighbours (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Measure for Measure
2015 Pawno

Producentská filmografie

Filmy

2019 Measure for Measure
2015 Pawno

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky