foto

Francisco Guijar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Hermana, pero ¿qué has hecho?
1992 Beso del sueño, El
1991 Dalí
1990 Bitva trjoch korolej
Contra el viento
1989 Pont de Varsòvia
1988 Berlín Blues
Bâton Rouge
Daniya, jardín del harem
Lute II: mañana seré libre, El
1986 Pasos largos
1985 Huella del crimen: El caso del cadáver descuartizado, La (TV film)
1984 El balcón abierto
1982 Cabezota, El
Dnes večer si promluvíme
1981 Gary Coopere, jenž jsi na nebesích
1980 El crimen de Cuenca
1979 El día del presidente
Tres en raya
1978 Soldados
1977 Eliso, můj živote
1975 Jo, papá
1973 Promluv, němá
1971 Cómo casarse en 7 días
Me enveneno de azules
1970 Crisis mortal (La sombra del girasol)
Gatas tienen frío, Las
¡Se armó el belén!
1969 Esa mujer
1968 Operación Mata Hari
1967 El próximo otoño
1966 Acompáñame
Per un dollaro di gloria
1965 Muere una mujer
1963 El buen amor

TV seriály

2002 Ana y los siete (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Mar de dudas (TV seriál)
1994 Compuesta y sin novio (TV seriál)
1992 Crónicas del mal (TV seriál)
1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1987 Visperas (TV seriál)
1985 Pazos de Ulloa, Los (TV seriál)
1984 Proceso a Mariana Pineda (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Original (TV seriál)
Pintores del Prado, Los (TV seriál)
Silencio, estrenamos (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
Premio, El (TV seriál)
1966 Cristina Guzmán (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Platea (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky