foto

J.P. Dutta

  • nar. 3.10.1949 (71 let)
    Bombaj, Maharashtra, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Paltan
2006 Umrao Jaan
2003 LOC: Kargil
2000 Refugee
1997 Border
1993 Kshatriya
1989 Batwara
Hathyar
1988 Yateem
1985 Ghulami
1970 Sarhad

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Paltan
2006 Umrao Jaan
2003 LOC: Kargil
2000 Refugee
1997 Border
1993 Kshatriya
1989 Batwara
Hathyar
1988 Yateem

Producentská filmografie

Filmy

2018 Paltan
2006 Umrao Jaan
2003 LOC: Kargil
2000 Refugee
1997 Border

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky