foto

Manuel Pereiro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Todas hieren
1995 Señales de fuego
1991 Nesmrtelné hříchy
Sueño de Tánger, El
1990 Bazar Viena
El fraile
Lakomec
Mujer de tu vida: La mujer lunática, La (TV film)
1985 Doktorem proti své vůli
Esos locos cuatreros
1984 Tuareg
1983 Coto de caza
Mimozemští návštěvníci
1981 El retorno del Hombre Lobo
Tajemství ostrova příšer
1980 Carnaval de las bestias, El
El divorcio que viene
Kargus
Los cántabros
1979 El caminante
Gulliver
Larga noche de los bastones blancos, La
1978 De Cáceres a Portugal
El huerto del Francés
Escalofrío
Hombre llamado 'Flor de Otońo', Un
Hombre que supo amar, El
Madrid al desnudo
1977 Casa Manchada
Casa de citas
Chely
Criatura, La
Gusanos de seda
In memoriam
María, la santa
Reina Zanahoria
Sbohem, Kalifornie
Transexual, El
Viaje al centro de la Tierra
1976 Carmen, La
Cuatro novias de Augusto Pérez, Las
Lozana andaluza, La
Señor está servido, El
Siesta, La
1975 Docteur Justice
Extraño amor de los vampiros, El
Juego del diablo, El
No matarás
1974 Noví Španělé
1973 Don Yllán, el mágico de Toledo
Le Journal intime d'une nymphomane
1972 Ebranlées, Les
1966 Papeles son papeles
1962 Dvanáct křesel

TV seriály

1998 Tio Willy (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
1993 Celia (TV seriál)
Lleno, por favor (TV seriál)
1992 Cuentos de Borges (TV seriál)
1990 Chillers (TV seriál)
El C.I.D. (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Le grand secret (TV seriál)
1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1986 Segunda Enseñanza (TV seriál)
Turno de oficio (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1984 Sun Also Rises, The (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
Hrůzy války (TV seriál)
La comedia (TV seriál)
Sonatas (TV seriál)
1982 Ramón y Cajal (TV seriál)
1981 Modré léto (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
1978 Juglar y la reina, El (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Señora García se confiesa, La (TV seriál)
1975 El quinto jinete (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Pícaro, El (TV seriál)
1973 Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky