foto

Blair Tefkin

  • nar. 9.12.1959 (60 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Greenberg
2001 Nepovedený večírek
1999 Jazz Night
1997 Player, The (TV film)
1994 Do háje, no a co
Investigator, The (TV film)
Kritický stav (TV film)
1993 Ideální milenka
1992 Divoký anděl
Svět Monkeyho Zetterlanda
1989 A Sinful Life
Wedding Band
1988 Hrůzná noc 2
1987 Tři na cestě
1983 V (TV film)
1982 Zlaté časy na Ridgemont High

TV seriály

1999 Případ pro Sam (TV seriál)
Ve spárech lásky (S03E15)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Get a Life (TV seriál)
His & Hers (TV seriál)
1985 V (TV seriál)
The Betrayal (E12)
The Hero (E11)
The Conversion (E10)
další epizody (4)
1984 V (TV seriál)
Reflections in Terror (E09)
The Dissident (E08)
The Overlord (E07)
další epizody (8)
V (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky