foto

Dora Santacreu

  • nar. 25.12.1930 (89 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Señora pepita, no robar
2006 La silla
1997 Le Grand Batre (TV film)
1995 Entre rojas
1980 La vérité sur l'affaire Savolta
1978 Oskar a únosci
1977 El jovencito Drácula
Fin de la inocencia, El
Marginadas, Las
1976 Hic Digitur Dei
Largas vacaciones del 36, Las
Nueva Marilyn, La
1975 Exorcismo
1974 Chicas de alquiler
1973 Aborto criminal
Redada, La

TV seriály

2011 Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)
2010 Sagrada família, La (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
1998 Laberint d'ombres (TV seriál)
1997 Joc de viure, El (TV seriál)
1994 ¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1986 Segunda Enseñanza (TV seriál)
1979 Novel·la (TV seriál)
1976 Teatro Club (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1974 Original (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky