foto

Rjó Jošimata

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Koi to Uso
Šiawase no kioku (TV film)
2016 Fuben na benriya SP (TV film)
Šigacu wa kimi no uso
2014 Kjokuhoku rapusodi (TV film)
2013 Kenchô omotenashi ka
2011 Hankjú denša
Rokku: Wanko no shima
2010 Handžiró
Kiseki no Dobutsuen 2010: Asashiyama Dobutsuen Monogatari (TV film)
2009 Hikidaši no naka no love letter
2008 Arigato, Okan (TV film)
Kiseki no Doubutsuen 2008: Asahiyama Doubutsuen Monogatari (TV film)
2007 Battery
Gyokuran (TV film)
Kiseki no doubutsuen 2007: asahiyama doubutsuen monogatari (TV film)
Tengoku de kimi ni aetara
2005 Asuka e, Soshite Mada Minu Ko e (TV film)
Tenši
2004 I'm Home (TV film)
2001 Reisei to džónecu no aida
1997 Lie lie Lie

TV seriály

2020 Somali to mori no kamisama (TV seriál)
Kokoro Tsunagiau Oyako (E12)
Mamoru Mono to Kiba Muku Mono (E11)
Osanago to Midori no Toride (E10)
další epizody (12)
2018 Koi wa ameagari no jó ni (TV seriál)
2017 Gomen, aišiteru (TV seriál)
Koi ga Heta demo Ikitemasu (TV seriál)
Onna no Naka ni Iru Tanin (TV seriál)
Pooreun badaui junsul (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (7)
2016 Doctor Čóhasan (TV seriál)
Hapimari ~ Happy Marriage!? (TV seriál)
Pooreun badaui junsul (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Čúšingura no koi: jondžúhačininme no čúšin (TV seriál)
2015 Aru Hi, Ahiru Bus (TV seriál)
Fuben na benrija (TV seriál)
2014 Seidžo (TV seriál)
2013 Oh, My Dad!! (TV seriál)
2012 Curukame džosan'in (TV seriál)
Šima no sensei (TV seriál)
2011 Gó: Himetači no sengoku (TV seriál)
2010 Jamikin Ušidžima-kun (TV seriál)
2009 Haken no Oscar (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži daijonki (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
Bara no nai hanaja (TV seriál)
Kaze no gâden (TV seriál)
2006 Dr. Koto Shinryojo 2006 (TV seriál)
Machiben (TV seriál)
2005 Ganbatte ikimasshoi (TV seriál)
2004 Kinô no tomo wa kyô no teki? (TV seriál)
Puraido (TV seriál)
2003 Dr. Koto - Shinryoujo (TV seriál)
Icumo futari de (TV seriál)
Kokoro (TV seriál)
2002 Long Love Letter: Hjórjú kjóšicu (TV seriál)
Manten (TV seriál)
Ranči no džoó (TV seriál)
Sora kara furu ičioku no hoši (TV seriál)
2001 Kabachitare (TV seriál)
Sekai de ičiban acui nacu (TV seriál)
2000 Taiyo wa Shizumanai (TV seriál)
Tenši ga kieta mači (TV seriál)
1999 Africa no joru (TV seriál)
Kiken na kankei (TV seriál)
Lipstick (TV seriál)
1998 Kira kira hikaru (TV seriál)
Nemureru mori (TV seriál)
Tabuloido (TV seriál)
1997 Cuki no kagajaku joru dakara (TV seriál)
Gift (TV seriál)
Kimi No Te Ga Sasayaite Iru (TV seriál)
Narita Rikon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky