foto

Tom Musca

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Rozbal to naplno (TV film)
2001 Sex, pochoutky a romantika
2000 Na křídlech Fantazie
1998 Melting Pot
1993 Prachy za nic
1988 Ukaž, co umíš

TV seriály

1986 You Again? (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2018 Make Love Great Again
1984 Repo Man
1983 Scarred

Režijní filmografie

Filmy

1998 Melting Pot

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace