foto

Alexandr Ustinov

  • nar. 26.11.1955 (63 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Otstavnik 2 (TV film)
Snajper
1998 Cvěty kalenduly
1993 Barabaniada
Vladimir Svjatoj
1992 Cenzuru k pamjati ně dopuskaju
1986 Zával

TV seriály

2015 Mentovskije vojny (TV seriál)
Advokat dlja geněrala (S09E04)
Safari na ochotnikov (S09E03)
2014 Šamanka (TV seriál)
2013 Princip Chabarova (TV seriál)
Pričal Ljubvi i Naděždy (TV seriál)
2012 Katěrina 4. Drugaja žizň (TV seriál)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
Česť mundira (S06E03)
2007 Braťja (TV seriál)
Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Poslednij roman korolevy (S01E05)
Avtokop (S01E04)
Čas Iks (S01E03)
další epizody (5)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vezet že ljuďam! (S04E14)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šalom, menty! Časť 2 (S03E18)
Šalom, menty! Časť 1 (S03E17)
Domovoj (S03E16)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo № 1999 (S02E25)
Dělo česti (S02E10)
Dama s sobakoj (S02E08)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lekarstvo ot skuki (S01E28)
Mol blednaja (S01E25)
Lja-lja-fa (S01E22)
další epizody (5)

Herecká filmografie

Filmy

1984 Šarlotin náhrdelník (TV film)

TV seriály

2015 Mentovskije vojny (TV seriál)
Advokat dlja geněrala (S09E04)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Dolžnik (S15E06)
2014 Šamanka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace