foto

Alexandr Ustinov

  • nar. 26.11.1955 (65 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Otstavnik 2 (TV film)
Snajper
1998 Cvěty kalenduly
1993 Barabaniada
Vladimir Svjatoj
1992 Cenzuru k pamjati ně dopuskaju
1986 Zával

TV seriály

2020 Socialnaja zaščita (TV seriál)
2017 Svidětěli (TV seriál)
Nězrimyje svjazi (S02E64)
Železnaja ledi (S02E58)
Krajnij pryžok (S02E57)
další epizody (4)
2015 Mentovskije vojny (TV seriál)
Advokat dlja geněrala (S09E04)
Safari na ochotnikov (S09E03)
2014 Šamanka (TV seriál)
2013 Princip Chabarova (TV seriál)
Pričal Ljubvi i Naděždy (TV seriál)
2012 Katěrina 4. Drugaja žizň (TV seriál)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
Česť mundira (S06E03)
2007 Braťja (TV seriál)
Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Poslednij roman korolevy (S01E05)
Avtokop (S01E04)
Čas Iks (S01E03)
další epizody (5)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vezet že ljuďam! (S04E14)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šalom, menty! Časť 2 (S03E18)
Šalom, menty! Časť 1 (S03E17)
Domovoj (S03E16)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Tranzit (S01E12)
Naslednik (S01E11)
Legion (S01E08)
další epizody (6)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo № 1999 (S02E25)
Dělo česti (S02E10)
Dama s sobakoj (S02E08)
1998 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Skripka Stradivari (S01E04)
Svet istiny (S01E01)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lekarstvo ot skuki (S01E28)
Mol blednaja (S01E25)
Lja-lja-fa (S01E22)
další epizody (5)

Herecká filmografie

Filmy

1984 Šarlotin náhrdelník (TV film)

TV seriály

2015 Mentovskije vojny (TV seriál)
Advokat dlja geněrala (S09E04)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Dolžnik (S15E06)
2014 Šamanka (TV seriál)
Mečta kulturista (E20)
2007 Bešenaja (TV seriál)
Obrjad posvjaščenija (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky