foto

Juan Jesús Valverde

  • nar. Arenas de San Pedro, Ávila, Castilla y León, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La noche de las dos lunas
2017 Por la sombra
2012 Holmes & Watson, Madrid Days
Modrá a ne moc růžová
2011 Muertos no se tocan, nene, Los
2009 Águas Mil
2008 Libro de las aguas, El
2007 13 růží
No digas nada
Soutěžící
2006 Čtrnáct peset za frank
2004 Tiovivo c. 1950
XXL
2003 Hotel Danubio
Pacto de brujas
2002 Primer y último amor
2000 Terca vida
Yoyes
1997 Ratas, Las
Siempre hay un camino a la derecha
1996 Demasiado caliente para ti
Tranvía a la Malvarrosa
1995 Smrtící informace
Tatiana, la muńeca rusa
1993 Hay que zurrar a los pobres
1992 El maestro de esgrima
Yo me bajo en la próxima, ¿y usted?
1991 Sám nebo s dalšími
1990 Yo soy ésa
1989 Cazador de recompensas
Pañuelo de mármol, El
1988 Jarrapellejos
Lute II: mañana seré libre, El
1987 Redondela
Señor de los Llanos, El
1986 Bandera negra
El Disputado voto del señor Cayo
Teta Róza
Werther
1985 Manuel y Clemente
Rodinný zločin
1984 Huella del crimen: Las envenenadas de Valencia, La (TV film)
Případ Almeria
1983 Sobrenatural
1982 Asesinato en el Comité Central
Dnes večer si promluvíme
1981 Copia cero
Gary Coopere, jenž jsi na nebesích
Maravillas
1980 Dedicatoria
El crimen de Cuenca
Memorias de Leticia Valle
Otra vez adiós
Perro de alambre
Sus años dorados
1978 Bouřka
El Diputado
Las truchas
1975 Mourir pour Copernic (TV film)
1973 Flor de santidad

TV seriály

2008 La Señora (TV seriál)
Martes de carnaval (TV seriál)
2007 Hay que vivir (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Lobos (TV seriál)
2004 Sopa boba, La (TV seriál)
2001 Academia de baile Gloria (TV seriál)
Arrayán (TV seriál)
Cuéntame (TV seriál)
Verdad de Laura, La (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 Condenadas a entenderse (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
¡Qué grande es el teatro! (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
Negocios de mamá, Los (TV seriál)
1996 Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1991 Réquiem por Granada (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1988 Olivar de Atocha, El (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
Página de sucesos (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Silencio, estrenamos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky