foto

Raúl Fraire

  • nar. 12.6.1932
    Santa Fe, Argentina
  • zem. 29.9.2002 (70 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 La balsa de piedra
1999 Las huellas borradas
1998 Amaneció de golpe
1997 Blasco Ibáñez (TV film)
1996 Tabarka
1995 Belmonte
1994 Leyenda de un hombre malo, La
1992 Chechu y familia
Juego de los mensajes invisibles, El
Krapatchouk
Luz negra
1991 Sám nebo s dalšími
1990 Aquí huele a muerto... (¡pues yo no he sido!)
Ne neboli marná sláva rozkazu
1989 La punyalada
Monte bajo
1987 El Lute: camina o revienta
Los invitados
1986 El Hermano bastardo de Dios
El Viaje a ninguna parte
La Mitad del cielo
Pasos largos
Tiempo de silencio
1985 Huella del crimen: Jarabo, La (TV film)
Mambrú se fue a la guerra
Rodinný zločin
1984 Případ Almeria
1983 1919, Kronika úsvitu
Cercle des passions, Le
Los Motivos de Berta
1982 Croupier Freddy
Leyenda del tambor, La
Sonata de estío (TV film)
Úl
1981 Crack, El
1980 Esperando a papá
Miedo a salir de noche
Viva la clase media
1979 El corazón del bosque
Operación Ogro
1978 Sacerdote, El
Sedm lednových dnů
1977 Mala racha (TV film)
1976 Dos locos en el aire
1975 Las procesadas
1973 Los traidores
1972 Maffia, La

TV seriály

2000 Jacinto Durante, representante (TV seriál)
¡Ala... Dina! (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
Tio Willy (TV seriál)
1997 Banda de Pérez, La (TV seriál)
Manos a la obra (TV seriál)
Señor Alcalde (TV seriál)
1996 Carmen y familia (TV seriál)
La casa de los líos (TV seriál)
1995 Aquí hay negocio (TV seriál)
Médico de familia (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1992 Oro y el barro, El (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
Historias del otro lado (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Mundo de Juan Lobón, El (TV seriál)
Pedro I el Cruel (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
Pazos de Ulloa, Los (TV seriál)
1984 Proceso a Mariana Pineda (TV seriál)
Teresa de Jesús (TV seriál)
1983 Pícaras, Las (TV seriál)
1980 Fortunata a Jacinta (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky