foto

Nuria Torray

  • nar. 24.9.1934
    Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • zem. 7.6.2004 (69 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Carta a nadie
1979 Los mitos: Electra (TV film)
Los mitos: Fedra (TV film)
Los mitos: Nora (TV film)
1978 Dulcinea (TV film)
1976 El caballero de la mano en el pecho
1972 Casa de Las Muertas Vivientes, La
Fuenteovejuna
1970 El bosque del lobo
Trasplante de un cerebro
1969 La muchacha del Nilo
1968 Camino de le verdad
1967 Dorado de Pancho Villa, Un
El halcón de Castilla
Flash 05
Los amores difíciles
Očarovaná láska
1966 Dos mil dólares por Coyote
Eroe vagabondo
Las salvajes en Puente San Gil
Mestizo
1965 Diálogos de la paz
1964 Hombre de la diligencia, El
Prohibido soñar
Señor de La Salle, El
1963 Becerrada, La
Benigno, hermano mío
1962 Accidente 703
Dar la cara
Una jaula no tiene secretos
1961 ¡Aquí están las vicetiples!
1957 Maravilla
Marido de ida y vuelta, Un
Susana y yo

TV seriály

1989 Primera función (TV seriál)
1983 La Celestina (TV seriál)
1981 El actor y sus personajes (TV seriál)
1976 Teatro Club (TV seriál)
1974 Noche de teatro (TV seriál)
Original (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1966 La pequeña comedia (TV seriál)
Por los caminos de España (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Tiempo y hora (TV seriál)
1964 Platea (TV seriál)
Teatro catalán (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)

Dokumentární

1967 Reportaje de un rodaje
1965 Albergues y paradores

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky