foto

Juan José Otegui

  • nar. 9.3.1936 (83 let)
    Oviedo, Asturias, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Bicicleta, La
1999 Vše o mé matce
1998 La hora de los valientes
1995 Boca a boca
Květ mého tajemství
Suspiros de España
1992 Belle epoque
1991 Mimo hru
Noche más larga, La
Vysoké podpatky
1989 Palomin útěk
1988 Jarrapellejos
1986 Delirios de amor
Tiempo de silencio
1983 1919, Kronika úsvitu
Autonosuyas, Las
1982 Asesinato en el Comité Central
De camisa vieja a chaqueta nueva
1980 Cuentos eróticos
Erótico enmascarado, El
1978 ¿Qué hace una chica como tú en un sitio como éste?
1976 Madrid, Costa Fleming
1975 Asesino no está solo, El
1974 El calzonazos
Obsesiones de Armando, Las
Protecteur, Le
Reprimido, El
1973 Ceremonia sangrienta
Corazón solitario
1969 Del amor y otras soledades

TV seriály

2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál)
1995 Regenta, La (TV seriál)
1993 A su servicio (TV seriál)
1991 Crónicas urbanas (TV seriál)
Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
1975 Este señor de negro (TV seriál)
1974 La cometa naranja (TV seriál)
Libros, Los (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
1970 Personajes a trasluz (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Fábulas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Teatro de humor (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1959 Tengo un libro en las manos (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 VIII premios Max de las artes escénicas (TV pořad)
2004 XIII premios unión de actores (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky