foto

Larisa Burmistrova

  • nar. 1.1.1952 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Ně pokidaj meňa (S03E26)
2014 Silněje suďby (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Cena ljubvi (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Golubka (TV seriál)
Prokurorskaja proverka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace