foto

Simon Massey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Girl on a Swing
Hair, Teeth, and All
2006 Případy inspektora Lynleyho: V zájmu přírody (TV film)
2002 Bezpečný dům (TV film)
2001 Konečně doma (TV film)
1996 True Love (TV film)

TV seriály

2018 Striking Out (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (4)
2013 The Dumping Ground (TV seriál)
2009 Skins (TV seriál)
Finale (S03E10)
Naomi (S03E06)
Pandora (S03E04)
další epizody (5)
2008 Raw (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Jal (S02E08)
Effy (S02E07)
Michelle (S02E04)
další epizody (4)
2006 Rough Diamond (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
Young Dracula (TV seriál)
2005 Stella (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
Strange (TV seriál)
2000 Down to Earth (TV seriál)
In Defence (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 See You Friday (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
My Wonderful Life (TV seriál)
Springhill (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1999 Holby City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky