foto

Martin Fratrič

  • nar. 1978
    Bratislava, Československo

Biografie

Je absolventem herectví na VŠMU. Po ukončení studií se stal v roce 2002 členem uměleckého sboru DAB Nitra, účinkuje také na Nové scéně. Na divadle ztvárnil řadu výrazných rolí, Tobruk je jeho první filmovou příležitostí.

presskit k filmu Tobruk

Herecká filmografie

Filmy

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2017 Kým kohút nezaspieva (divadelní záznam)
2013 Parazit (divadelní záznam)
2011 Mátohy (divadelní záznam)
2008 Tobruk
2007 Muzika

TV seriály

2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace