foto

Martin Fratrič

  • nar. 1978
    Bratislava, Československo

Biografie

Je absolventem herectví na VŠMU. Po ukončení studií se stal v roce 2002 členem uměleckého sboru DAB Nitra, účinkuje také na Nové scéně. Na divadle ztvárnil řadu výrazných rolí, Tobruk je jeho první filmovou příležitostí.

presskit k filmu Tobruk

Herecká filmografie

Filmy

2008 Tobruk
2007 Muzika

TV seriály

2019 Záchranáři v akci (TV seriál)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2017 Kým kohút nezaspieva (divadelní záznam)
2013 Parazit (divadelní záznam)
2011 Mátohy (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky