foto

Karolina Horster

  • nar. 30.7.1986 (34 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Verliebt in Kroatien (TV film)
2019 Brecht (TV film)
2018 Grüner wird's nicht
2017 Brandnächte (TV film)
2016 Eine unerhörte Frau
Polizeiruf 110 – Wölfe (TV film)
2010 Die letzten 30 Jahre (TV film)
2008 Beste Gegend
2007 Einsame Insel (studentský film)

TV seriály

2021 Bettys Diagnose (TV seriál)
Eiskalt erwischt (S07E24)
2017 Über Land (TV seriál)
Zwei Frauen (E02)
Die Fahrerin (E01)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Löwenherz (E26)
2016 Hubert a Staller (TV seriál)
Unter Wölfen (S05E17)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky