foto

Mauricio Mejía

  • nar. 13.9.1974 (43 let)
    Envigado, Kolumbie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Barry Seal: Nebeský gauner (2017)

    - Pro Mauricia Mejíu se jednalo už o druhé natáčení zasahující do prostředí medellínského kartelu. Zatímco poprvé v seriálu Narcos (od r. 2015) ztvárnil jednoho z úhlavních nepřátel Pabla Escobara, tak tentokrát se už ocitl na opačné straně, a to dokonce v roli samotného drogového barona. (Ediebalboa)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Barry Seal: Nebeský gauner
2014 La semilla del silencio
2012 Carrusel

TV seriály

2017 El Chapo (TV seriál)
2016 Pasada de Moda (TV seriál)
Narcos (TV seriál)
Al Fin Cayó! (S02E10)
Neuestra Finca (S02E09)
Exit El Patrón (S02E08)
další epizody (7)
2014 Fugitivos (TV seriál)
La Viuda Negra (TV seriál)
2012 Corazones Blindados (TV seriál)
Pablo Escobar: El Patrón del Mal (TV seriál)
2010 Rosario Tijeras (TV seriál)
2008 El Cartel de los Sapos (TV seriál)
2006 Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2005 Juegos prohibidos (TV seriál)

Dokumentární

2012 Trees, Pests & People

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace