foto

Maxim Malcev

  • nar. 13.10.1984 (34 let)
    Chelyabinsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Běrcy
2012 Avgust. Vosmogo
Válka špionů
2010 Gluchar v kino
2007 Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!
2001 Lavina

TV seriály

2017 Baryšňa i chuligan (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
2015 Tichij Don (TV seriál)
2014 Novogodnij rejs (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Slučajnyj svidětěl (S03E04)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Odin - tri - sem (S02E02)
2008 Gluchar (TV seriál)
Vybor (S01E48)
Volčja staja (S01E47)
Gosť rabočij (S01E46)
další epizody (48)
2007 Soldaty 12 (TV seriál)
2006 Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
2004 Soldaty 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace