foto

Angela Dmitrijeva

  • nar. 1.8.1975 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Startap
2011 Jelena
1998 Lazebník sibiřský

TV seriály

2018 Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Noč posle vypuska (TV seriál)
2016 Medsestra (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
Rajon tmy. Chroniki povsedněvnogo zla (TV seriál)
2014 God v Toskane (TV seriál)
Krasivaja žizň (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
2013 Aňutino sčastě (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Vygodnoje predloženije (S06E02)
2012 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Strasti po Šilleru (S04E24)
2011 Objekt 11 (TV seriál)
Puli Robin Guda (E10)
Advokat (TV seriál)
Nězakonnoje vtorženije (S07E01)
2005 Syščiki (TV seriál)
Kak chorošo byť geněralom (S04E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky